Bab Memanah

Bab Memanah

Bab sing Ketemu Babagan Memanah

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Bab sing Ketemu Babagan Memanah

January 02, 2018 7

Mémori wis gumantung banget marang sumber mata. Wis ditarik individu wiwit umur lan individu isih utamané amped munggah kanggo. Ana panyedhiya pandhuan sing ora ana telas ing kabeh dalan ing saindhenging donya. Penyetoran memanah saka wong-wong mau bakal nangani bandar taruhan sebagian kebutuhan sampeyan; Penyetor memanah iki ngemot busur lan bolongan saka macem-macem assortment. Kontingen marang inclinations sampeyan bisa milih busur lan baut.

Ruang lingkup item diakses akeh lan biaya uga sedheng. Busur lan baling-baling minangka sawijine prinsip panahan. Busur saka macem-macem jinis, contone, Longbow, puter, flatbow, busur recurve, crossbow lan busur majemuk. Panjang minangka jeneng sing disaranake dawa; dawa ing puteran padha karo dhuwur saka klien lan ing kaping malah ngluwihi bangkekan klien. Sabanjure Flatbow luwih luwes lan segmen salib sing pas.

Shortbow luwih dawa; bobot entheng lan nduweni jarak sing cendhak. Iki tegese digunakake kanggo nguber alesan. Ing salib, appendages dipasang ing cara sing bener lan ora kanthi cara vertikal. Gandamana senyawa iki dirancang ing, umpamane, cara bowman kalem nalika numpuk.

Saben jinis busur iki bisa diakses ing pasar. Senadyan bagean saka busur wis diuripake dadi bagian saka panyedhiya panahan supaya item kasebut kanggo pangujan para klien.

Batang, watu sing ditetepake, nock lan fletching minangka bolt. Kombinasi aluminium, serat karbon, kayu, lan gentian kaca dimanfaataken kanggo pengembangan kutub. Kontingen marang pemanfaatan keputusan bolt bakal beda-beda saka individu marang individu.

Ing kasus apa wae nalika njupuk bolt siji kudu ati-ati sing ora banget adaptable lan uga ora kuwat. Penyetor memanah ngurutake bagean gedhe saka panjaluk saka gear panahan. Dadi yen bisa, yen isih sampeyan ora siap nemokake sing siji banjur sampeyan bisa sijine ing panjalukan lan panyedhiya bakal nyoba tingkat sing paling apik kanggo gawe marem panjaluk sampeyan.

Bolt memanah sing digawe saka senyawa karbon sing umum lan digunakake ing wiyar dipigunakaké dening bowmen. Bebener diwenehake marang bolt sing digunakake minangka bagéan saka olahraga game sing dikenal kaya Olimpiade sing digawe saka senyawa karbon.

Watu-watu sing wis diasah ngetokake minangka bagean penting kanggo bandar bola njupuk obyèk kasebut. Fletching nyetel bolt; yaiku kanggo bagean sing paling akeh digawe saka plastik utawa quills kewan bersayap. Fletching ana ing bageyan bolongan lan mbantu ing gerakan ditembak saka bolt.

Ing kasunyatan sing dikarepake kanggo njupuk panahan, ana ebook anyar sing asring diarani "The Comprehensive Guide to Archery." Iku nuduhake kabeh babagan kanggo nyetel busur sampeyan ing telung prasaja, tips lan jebakan lan sampeyan bakal njaluk bolts kanggo fly effortlessly lan kenek Panjenengan adil!
Read More